Cenzaa

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Huidverbetering Lelystad helpt graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. Body en mind weer in balans door zien, ruiken, horen, voelen en proeven.

In deze behandeling krijgt u een impressie van een stukje Cenzaa. Hierin komen de bijzondere rituelen van Cenzaa en onder gaat u een bijzondere droom – en geurreis. Op basis van een Lifestyle-Analyse wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.
Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Op basis van een Lifestyle-Analyse wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden en verbeteren.
De Acne shock therapie is gericht op het intensief reinigen van de huid. Een behandeling om de huid weer mooi in balans te laten komen. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. Resultaat is een mooi en gezonde uitstaling.

Acne bootcamp is een kuur van 6 behandelingen van de Acne shock therapie. Deze kuur is alleen op advies. €350,-

SGTW treatment is gericht op het verminderen van lijntjes en rimpeltjes. Een behandeling die ervoor zorgt dat de huid weer straalt met minder lijntjes door middel van bindweefsel en fruitzuur. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen. Daarom Say Goodbye To Wrinkles

SGTW bootcamp is een kuur van 6 behandelingen van de Say Goodbye To Wrinkles treatment. Deze kuur is alleen op advies. €380,-

De Hyaluron shock therapie is gericht op een hydrateerde explosie van uw huid. Een hydraterende behandeling, waarbij exceptionele werkstoffen uw huid intens voeden en verzorgen. Het gebruik van therapeutische hydraterende ingrediënten tijdens deze behandeling geven uw huid haar glans en vitaliteit weer terug.

Energy bootcamp is een kuur van 4 behandelingen van de Hyaluron shock therapie. Deze kuur is alleen op advies. €220,-

De Couperose & Rosacea therapie is gericht op het tot rust brengen van uw huid. Is uw huid gestresst, vermoeid, gevoelig of zijn er tekenen van couperose / rosasea is dit uw behandeling. Door middel van het bijzondere Cenzaa Rosacea & Couperose Masker wordt de huid verstevigd, gekalmeerd en het vochtgehalte hersteld. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit.
De Botuline Face treatment is gericht op het versterken van de huid. Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met actieve bindweefselmassage een natuurlijk mini-facelift effect.
De Botuline Look therapie is gericht voor mensen waar huid- en oogcontour-verbetering het doel is. Hoogwaardige werkstoffen in combinatie met een stimulerende bindweefselmassage en een uiterst werkzaam Botuline Look masker zorgen voor een ‘oogverblindend’ resultaat. Zeg “ja” tegen een stralende oogopslag!